X

Thank you for sharing!

Your article was successfully shared with the contacts you provided.

NEW YORK CITY-The Collaborative Research Center, which is located on the Rockefeller University campus between the East river and York Avenue, has renovated its research center for $380 million.

The renovation includes a new glass facade five-story tower, which resembles the shape of an inverted cone and connects the renovated lab spaces in the two neighboring towers. According to the original plan, the university intended to replace lab areas in the two adjacent towers. For the full story, go to Wall Street Journal.


GlobeSt.com News Hub is your link to relevant real estate and business stories from other local, regional and national publications.

GlobeSt

Join GlobeSt

Don't miss crucial news and insights you need to make informed commercial real estate decisions. Join GlobeSt.com now!

  • Free unlimited access to GlobeSt.com's trusted and independent team of experts who provide commercial real estate owners, investors, developers, brokers and finance professionals with comprehensive coverage, analysis and best practices necessary to innovate and build business.
  • Exclusive discounts on ALM and GlobeSt events.
  • Access to other award-winning ALM websites including ThinkAdvisor.com and Law.com.

Already have an account? Sign In Now
Join GlobeSt

Copyright © 2019 ALM Media Properties, LLC. All Rights Reserved.